Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş babasına sarılarak ağlamak

Rüyada ölmüş babasına sarılarak ağlamak

Rüyada ölmüş babasına sarılarak ağlamak bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, malına gelecek zarara, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş babasına sarılarak ağlamak gördüyseniz:

  • Hiçbir şey göründüğü kadar kötü olmayabilir.

Rüyada babasına sarılıp ağlamak her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına yorulur.

Rüyada ölen babaya sarılıp ağlamak o işi canlandıracağına, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına delalettir.

Rüyada ölmüş babaya sarılmak ve ağlamak bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş babaya sarılıp ağlamak zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine tabir olunur.

Rüyada ölen babasına sarılıp ağlamak eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına inanılır.

Rüyada babaya sarılıp ağlamak sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babaya sarılmak ağlamak verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada babaya sarılarak ağlamak bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments