Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine rüyayı anlatmak

Rüyada birine rüyayı anlatmak

Rüyada birine rüyayı anlatmak gönülsüzce bir yere gideceğinize, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, büyük adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada birine rüyayı anlatmak gördüyseniz:

  • Dikkatli olmanız en önemli konu fikirlerinizde ısrarcı olmamanız, hareketlerinizde, konuşmalarınızda azami derecede dikkatli olmalısınız.

Rüyada hastalık anlatmak çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, gururlu bir hayat süreceğine, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine alamet eder.

Rüyada dert anlatmak yeni projelerin ve planların tutacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada masal anlatmak başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada öğrencilere ders anlatmak vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada müslümanlığı anlatmak daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada hadis anlatmak kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, mevki makam sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada din anlatmak söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bişeyler anlatmak büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments