Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada poğaça hamuru görmek

Rüyada poğaça hamuru görmek

Rüyada poğaça hamuru görmek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada poğaça hamuru gördüyseniz:

  • Aşırı harcama, hafife alma özelliği olan ya da tahmin edilmesi zor kişilerden uzak durun.

Rüyada hamurdan poğaça yapmak amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, bir toplulukla beraber hareket edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada poğaça hamuru yoğurmak ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına rivayet eder.

Rüyada poğaça hamuru görmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada peynirli poğaça görmek buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine inanılır.

Rüyada zeytinli poğaça yemek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada poğaça satmak birçok işin birlikte yapılacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına delalettir.

Rüyada peynirli poğaça yemek büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada börek poğaça görmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments