Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiden mektup almak

Rüyada sevdiğin kişiden mektup almak

Rüyada sevdiğin kişiden mektup almak işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, gitmediği yerlere gideceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiden mektup almak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere sizden tam olarak ne beklediklerini sormanız gerekiyor olabilir.

Rüyada sevdiği kişiden mektup almak kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiden mektup almak tabiatı kötü olan kişiye, gelirinin garanti olacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen kişiden mektup almak elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinden mektup görmek sözünde duracağına, hep dua edeceğine, ileride saygın bir kimse olacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin birinden mektup almak onunla iyi bir geçim içinde olacağına, mal kayıpları da yaşayacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğine mektup vermek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinden aşk mektubu almak rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, çok iyi işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğinden mektup almak gönlündeki gibi sevileceğine, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments