Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine laf vermek

Rüyada birine laf vermek

Rüyada birine laf vermek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine laf vermek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, yaratıcılık gerektiren işlerinizi veya iş bağlantılarınızı ilgilendiren konuların netlik kazanabilmesi için elinizden geldiği kadar fazla bilgi toplamanız gerekiyor.

Rüyada birine laf vermek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, güvensizlik duymaya rivayet etmektedir.

Rüyada kıza laf atmak yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kıza laf atmak yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada laf işitmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, yaşamının yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada biriyle laf dalaşına girmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada laf duymak makamının ve ününün artacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada laf atmak kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına inanılır.

Rüyada laf kavgası ettiğini görmek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, imkânlarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments