Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine iğne vurulduğunu görmek

Rüyada birine iğne vurulduğunu görmek

Rüyada birine iğne vurulduğunu görmek bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine alamet eder.

Rüyada birine iğne vurulduğunu gördüyseniz:

  • Bazı olaylar ya da girişimleriniz konusunda kafanızda soru işaretleri, içinizde bir huzursuzluk varsa ya da konu hakkındaki hiçbir şey sizi heyecanlandırmıyorsa, içgüdülerinize güvenmenizde fayda var.

Rüyada topuğundan iğne vurulmak kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına yorulur.

Rüyada kendine iğne vurulmak zorluklarının biteceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayak parmağından iğne vurulmak işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada kulaktan iğne vurulmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dişine iğne vurulmak sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmaktan iğne vurulmak sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacaktan iğne vurulduğunu görmek önündeki engellerin ortadan kalkacağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına, yeni iş teklifleri alacağına delalettir.

Rüyada boyundan iğne vurulmak çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments