Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akrebin zehrini çıkarmak

Rüyada akrebin zehrini çıkarmak

Rüyada akrebin zehrini çıkarmak ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine delalettir.

Rüyada akrebin zehrini çıkarmak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde sizi sevmeyen kimselere karşı büyük bir üstünlük kazanabilirsiniz.

Rüyada akrebin zehrini çıkarmak işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, toplumda yükseleceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine inanılır.

Rüyada evin içinde akrep görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine delalet eder.

Rüyada yavru akrepler görmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elini akrep sokmak zorlukların kolayca aşılacağına, yeni yerler göreceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada akrep yemek onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara akrep görmek gıybet edeceğine, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada akrep eti yemek ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Rüyada akrebin üstüne basmak iyi niyetinden uzaklaşacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments