Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine göz kırpmak

Rüyada birine göz kırpmak

Rüyada birine göz kırpmak çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, masabaşı bir işe girileceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, bütün sıkıntılardan kurtulmaya, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada birine göz kırpmak gördüyseniz:

  • Çok hızlı gelişen olaylar sizi korkutmasın çünkü önemsediğiniz hiçbir şeyi kaybetmeyeceksiniz.

Rüyada sevdiğine göz kırpmak kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada birine göz kırpmak çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine inanılır.

Rüyada sevgiliye göz kırpmak yalan söylemeye, dargınların barışacağına, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına inanılır.

Rüyada göz kırpmak rakibine karşı galibiyet kazanacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kıza göz kırpmak sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, mutlu bir yuvaya sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yün kırpmak kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, eline geçen paraları tutamayacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına işarettir.

Rüyada koyun yünü kırpmak yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine delalet eder.

Rüyada koyunun yününü kırpmak beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, kendisini ona adayacağına, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments