Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine çağırmak

Rüyada birine çağırmak

Rüyada birine çağırmak kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, ferahlık veren sözler duymaya, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, gönlünce harcama yapmasına tabir olunur.

Rüyada birine çağırmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı uzman kişilerle tartışmanız kafanızı rahatlatmanızı sağlayabilir.

Rüyada ölünün kendini çağırdığını görmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine işaret eder.

Rüyada polis çağırmak bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya işaret eder.

Rüyada ölmüş annesinin çağırdığını görmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedi çağırmak yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşını çağırmak kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinin seni çağırdığını görmek değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, yeni kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş babasının çağırdığını görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına inanılır.

Rüyada birini ismiyle çağırmak çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, zorluklarının son bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments