Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine bozuk para verdiğini görmek

Rüyada birine bozuk para verdiğini görmek

Rüyada birine bozuk para verdiğini görmek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına tabir olunur.

Rüyada birine bozuk para verdiğini gördüyseniz:

  • Elinizde ki paradan yapıcı bir şekilde yararlanmalı, yalnızca kişisel doyumunuz için olanaklarınızı kullanmalısınız.

Rüyada birine bozuk para verdiğini görmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada patronun para verdiğini görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına alamet eder.

Rüyada kağıt para verdiğini görmek lüks içinde olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin bana kağıt para verdiğini görmek eşyaların yenileneceğine, maddi anlamda rahatlamaya, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine alamet eder.

Rüyada kendine para verdiğini görmek ağız tadından olacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada annenin para verdiğini görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada verdiği parayı geri almak çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başbakanın para verdiğini görmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments