Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine para verdiğini görmek

Rüyada kendine para verdiğini görmek

Rüyada kendine para verdiğini görmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada kendine para verdiğini gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla yemek yiyebilir ya da içki içebilirsiniz, fikirlerinizi abartılı şekilde sergileyebilir ya da tutabileceğinizden büyük sözler verebilirsiniz.

Rüyada dedenin para verdiğini görmek bir sebeple zorluklara düşüleceğine, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada başbakanın para verdiğini görmek elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin birine para verdiğini görmek alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada amcanın para verdiğini görmek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, parasının azalacağına tabir olunur.

Rüyada birinin para verdiğini görmek beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, toparlanacağına, maddi zararının giderileceğine yorulur.

Rüyada ölüye para verdiğini görmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına işaret eder.

Rüyada bir erkeğin para verdiğini görmek kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının sana para verdiğini görmek birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, nimetin çoğalacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments