Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine altın küpe görmek

Rüyada birine altın küpe görmek

Rüyada birine altın küpe görmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, kendi işini kurup başına geçeceğine inanılır.

Rüyada birine altın küpe gördüyseniz:

  • Dağınık düşünceler, bir araya getiremediğiniz bir sürü ufak-tefek işinizin birikerek bir çığ gibi üzerinize yıkılma korkusu sizi tedirgin ediyor.

Rüyada altın küpe çıkarmak atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, borç yüzünden uykuların kaçacağına tabir olunur.

Rüyada altın bilezik yüzük küpe görmek büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına rivayet eder.

Rüyada altın küpe satın almak gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinden altın küpe almak bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine yorulur.

Rüyada altın küpe hediye edildiğini görmek kendi işinin sahibi olunacağına, çocuk sahibi olacağına, işinde çok ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kulağına altın küpe takmak yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın küpe tekini kaybetmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada taşlı altın küpe görmek de elinin bollaşacağına, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments