Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akrabayla kavga görmek

Rüyada akrabayla kavga görmek

Rüyada akrabayla kavga görmek iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine delalettir.

Rüyada akrabayla kavga gördüyseniz:

  • Maddi içerikli konularda zıt fikirlerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada akrabasıyla kavga ettiğini görmek aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, hayat boyu çok sevileceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine delalettir.

Rüyada akrabayla kavga etmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, ona şifa olmayacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakın akrabayla kavga etmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, moralin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada akrabaların kavga ettiğini görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada bir akrabayla kavga etmek parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada akrabayla kavga görmek bunalımlı günler geçirileceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada akrabalarla kavga etmek işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine delalettir.

Rüyada akrabayla kavga ettiğini görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments