Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akrabayla kavga ettiğini görmek

Rüyada akrabayla kavga ettiğini görmek

Rüyada akrabayla kavga ettiğini görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, mal kaybına uğrayacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, geçim derdinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada akrabayla kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Geçmişe bağlı problemler ya da konular sizi tekrar yakalayabilir.

Rüyada akrabasıyla kavga ettiğini görmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına tabir olunur.

Rüyada akrabaların kavga ettiğini görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine işarettir.

Rüyada akrabalarının kavga ettiğini görmek sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine yorulur.

Rüyada akrabayla kavga ettiğini görmek moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine delalettir.

Rüyada bir akrabayla kavga etmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada akrabalarla kavga etmek zahmet veren işlerin artacağına, şansının ve bahtının açık olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada akraba kavga etmek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına delalet eder.

Rüyada yakın akrabayla kavga etmek güzel ameller işleyeceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments