Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden zarar görmek

Rüyada birinden zarar görmek

Rüyada birinden zarar görmek işlerinin düzene gireceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinden zarar gördüyseniz:

  • Her şeyin fazlası sorunlara neden olabilir.

Rüyada küçük zararsız yılan görmek belli bir kazanç elde edileceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına işaret eder.

Rüyada birinden zarar görmek maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada camiye zarar vermek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, zorlukların günden güne artacağına, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada zarar görmek günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına alamet eder.

Rüyada zarara uğramak maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına inanılır.

Rüyada arabaya zarar geldiğini görmek yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple zorluklara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada şeytanın zarar verdiğini görmek zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, yaşamına renk geleceğine, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada zarar vermek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments