Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden yoğurt almak

Rüyada birinden yoğurt almak

Rüyada birinden yoğurt almak bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, şifa göreceğine, her zaman iyilikleriyle anılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinden yoğurt almak gördüyseniz:

  • Sadece siz, hedeflerinize ulaşma konusunda çok fazla acele ediyorsunuz.

Rüyada yoğurdun ekşidiğini görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına işaret eder.

Rüyada yoğurtlu çorba içmek kişinin eski aşkına geri döneceğine, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yoğurdun döküldüğünü görmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ekmek ve yoğurt yemek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına inanılır.

Rüyada yoğurtlu makarna yemek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına tabir olunur.

Rüyada yoğurt kabı görmek kalabalık günler geçirileceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına delalettir.

Rüyada hamur yoğurduğunu görmek dayanışmanın ve düzenin artacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yoğurt çorbası yemek yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments