Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden üzüm aldığını görmek

Rüyada birinden üzüm aldığını görmek

Rüyada birinden üzüm aldığını görmek resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, elindeki imkânları seferber edeceğine, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına yorulur.

Rüyada birinden üzüm aldığını gördüyseniz:

  • Para akışınıza olumlu etkisi olabilecek gelişmeler yaşanabilir veya karlı alışverişler yapabilirsiniz.

Rüyada üzüm aldığını görmek başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına alamet eder.

Rüyada yeşil üzüm aldığını görmek etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinden üzüm aldığını görmek kötü günler görüleceğine, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada üzüm koruk görmek aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına işaret eder.

Rüyada komşuya üzüm vermek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına delalet eder.

Rüyada üzüm ve dut yemek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada üzüm ve yaprağını görmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, rahat şekilde geçineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üzüm toplarken görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, önündeki engelleri aşamayacağına, istenmeyen olayların olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments