Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden tencere almak

Rüyada birinden tencere almak

Rüyada birinden tencere almak kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, küs kimselerin barışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinden tencere almak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle sırlarınızı paylaşmanız sorun yaratabilir.

Rüyada bir tencere dolma görmek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, sevinç ve sürura delalet etmektedir.

Rüyada bir tencere yoğurt görmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük tencerede yemek piştiğini görmek yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada tencere hediye almak tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada tencereyle kahve yapmak sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine rivayet eder.

Rüyada tencere yakmak geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine delalettir.

Rüyada boş düdüklü tencere görmek daha fazla dünya malı sahibi olacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada tencerenin dibini sıyırmak özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments