Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tencereyle kahve yapmak

Rüyada tencereyle kahve yapmak

Rüyada tencereyle kahve yapmak kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, yaşamına renk geleceğine, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına rivayet eder.

Rüyada tencereyle kahve yapmak gördüyseniz:

  • Daha çok parasal olaylar öne çıkıyor.

Rüyada tencereyle kahve yapmak özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine rivayet eder.

Rüyada tencerede kahve yapmak aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına delalet eder.

Rüyada tencerede kahve pişirmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada tencereyle kahve pişirmek hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine yorulur.

Rüyada büyük tencerede yemek yapmak kazancın katbekat artacağına, iş hayatında zarar edileceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına delalettir.

Rüyada tencereye çiş yapmak rahat bir yaşama kavuşulacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş birine kahve yapmak yeni iş kollarına girileceğine, haksızlıklara da karşı geleceğine, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğine kahve yapmak hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, canın sıkılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments