Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir tencere yoğurt görmek

Rüyada bir tencere yoğurt görmek

Rüyada bir tencere yoğurt görmek dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, örnek insan olacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, sevdikleri ile kavuşacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına delalettir.

Rüyada bir tencere yoğurt gördüyseniz:

  • Planlarınızı yaparken zaman faktörünü göz önünde bulundurmalısınız.

Rüyada bir tencere yoğurt görmek tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada tencerede yoğurt görmek işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, ne yapacağına karar veremeyeceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tencereden çorba içmek büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada birinden tencere almak hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, ele geçen kazancın artacağına delalet eder.

Rüyada aşure tenceresi görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına tabir olunur.

Rüyada tencere dibini kazımak insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada tencereyle pilav görmek ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, işini kaybedeceğine, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir tencere süt görmek rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments