Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden tatlı almak

Rüyada birinden tatlı almak

Rüyada birinden tatlı almak dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına işaret eder.

Rüyada birinden tatlı almak gördüyseniz:

  • Size karşı kişiler, zıt görüşler veya şikayetler söz konusu olabilir.

Rüyada tatlı su balığı görmek maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına delalet eder.

Rüyada acıbadem tatlısı görmek çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine işarettir.

Rüyada ölmüş birine tatlı vermek birçok dedikoduya maruz kalacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, rahatının her zaman yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tatlı su görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına tabir olunur.

Rüyada ayva tatlısı yapmak elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine inanılır.

Rüyada evde tatlı görmek azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, mutlu günlerin yakında olduğuna, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına yorulur.

Rüyada dondurmalı tatlı görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada hamur tatlısı yapmak huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments