Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden sabun almak

Rüyada birinden sabun almak

Rüyada birinden sabun almak sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada birinden sabun almak gördüyseniz:

  • Genelde yaptığınız her şeyden zevk almasını biliyorsunuz, küçük hediyeler gelebilir veya siz birisine hediye almayı düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada sabunlu su içmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada paket sabun görmek iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına tabir olunur.

Rüyada ellerini sabunla yıkadığını görmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına inanılır.

Rüyada sabun köpük görmek hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Rüyada sabun istemek dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil sabunla yıkanmak sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine işaret eder.

Rüyada sabun içmek çalışmalarının takdir edileceğine, dileklerinin de kabul olacağına, üzüntülü günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sabun görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments