Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden koşarak kaçtığını görmek

Rüyada birinden koşarak kaçtığını görmek

Rüyada birinden koşarak kaçtığını görmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, hem yeni yerler göreceğine, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada birinden koşarak kaçtığını gördüyseniz:

  • Ani hareketlerden kaçınmalısınız.

Rüyada koşarak kaçtığını görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinden koşarak kaçtığını görmek işe zorla gidip geleceğine, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada koşarak uzaklaşmak doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, sabırla hayatına devam edeceğine, maddi olanaklarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada koşarken uçmak kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada sevgiliyi koşarken görmek farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden koşarak kaçmak geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada atı koşarken görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada koşan kedi görmek çok büyük miktarda kazanç getireceğine, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments