Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koşarak uzaklaşmak

Rüyada koşarak uzaklaşmak

Rüyada koşarak uzaklaşmak maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, bol rızık elde edeceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, yakında başlayacak aşk macerasına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koşarak uzaklaşmak gördüyseniz:

  • Gelecekte benzer olaylar yaşamamak için tecrübelerinizden ders çıkartmanız gerekiyor.

Rüyada koşarak uzaklaşmak eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine alamet etmektedir.

Rüyada koşarak bir yere yetişmeye çalışmak anne baba dualarının alınacağına, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada koşarak namaza gitmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine rivayet eder.

Rüyada koşan domuz görmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına delalettir.

Rüyada koşarak gitmek anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine inanılır.

Rüyada koşarak otobüse binmek mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine tabir olunur.

Rüyada koşan fare görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, umutsuz olacağına delalettir.

Rüyada koşan beyaz atlar görmek yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, kötü yola sapmayacağına, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments