Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden kan aldığını görmek

Rüyada birinden kan aldığını görmek

Rüyada birinden kan aldığını görmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, yeni bir yol tutulacağına alamet eder.

Rüyada birinden kan aldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişisel plan veya projelerinizden tatmin sağlayabileceğiniz bir süreç başlıyor.

Rüyada birinden kan aldığını görmek birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, küçük ise kazancınızın daha az olacağına işaret eder.

Rüyada alttan kan geldiğini görmek zorlukların geride kalacağına, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolundan kan aldığını görmek onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kan aldırmaya gitmek dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada şırıngayla kan aldığını görmek çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada hemşirenin kan aldığını görmek hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada doktorun kan aldığını görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü kanlar içinde görmek işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments