Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hemşirenin kan aldığını görmek

Rüyada hemşirenin kan aldığını görmek

Rüyada hemşirenin kan aldığını görmek aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, borçlarının hafifleyeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, yaşananları unutturacağına, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada hemşirenin kan aldığını gördüyseniz:

  • Bir tarafınız statükodan sıkılmışken bir diğer taraf alışılmışı bırakmakta zorlanabilir.

Rüyada hemşirenin kan aldığını görmek aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hemşire kıyafeti giydiğini görmek kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine delalet eder.

Rüyada ebe hemşire görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, yeni adımlar atacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına yorulur.

Rüyada hastane ve hemşire görmek anne babayla tatsızlık yaşanacağına, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz önlüklü hemşire görmek elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına işaret eder.

Rüyada kendini hemşire olarak görmek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada doktor hemşire görmek ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada hastanede hemşire olmak hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, konforunu ve rahatını yitireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments