Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini kaçarken görmek

Rüyada birini kaçarken görmek

Rüyada birini kaçarken görmek üzüntülerini ve acılarını unutacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, günahların da affolacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini kaçarken gördüyseniz:

  • Bazı konularda hedef kitlenizi ya da dinleyicilerinizi doğru belirlediğinizden emin olmanızda fayda var.

Rüyada kaçarak saklanmak büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine delalet eder.

Rüyada kaçarak uçmak kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine tabir olunur.

Rüyada kaçarken vurulmak bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine yorulur.

Rüyada kaçarken camiye sığınmak başı sıkışanın derdine çare bulacağına, başına türlü belalar geleceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada birinden kaçarken yakalanmak ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini kaçarken görmek borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, hasta ve zor geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını kaçarken görmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına rivayet eder.

Rüyada birinden kaçarak koşmak kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments