Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden izin almak

Rüyada birinden izin almak

Rüyada birinden izin almak toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, emeklerinin heba olacağına, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinden izin almak gördüyseniz:

  • Temiz havada geçireceğiniz birkaç saat ya da bedeninizin hareketesiz kalan bölümlerini çalıştırmalısınız.

Rüyada izinsiz yemek yemek sevdiklerinden ayrı kalınacağına, dertlerin ve endişelerin son bulacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Rüyada izinli olmak ticari anlamda yön değiştireceğine, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, duygularının ön plana çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada izin vermemek çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada arabayla izine gitmek işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, işlerini yoluna sokacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine inanılır.

Rüyada izinsiz bir eve girmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına delalet etmektedir.

Rüyada hırsızın ayak izini görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada işten izin almak çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada izinsiz bir şey almak kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments