Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden fincan almak

Rüyada birinden fincan almak

Rüyada birinden fincan almak şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinden fincan almak gördüyseniz:

  • Para konularında ise savurganlığa varacak kadar eli bol ya da cimriliğe varacak kadar eli sıkısınız.

Rüyada gümüş kahve fincanı görmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, cesaret ve inançla hareket edeceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kahve fincanı takımı görmek daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına delalet eder.

Rüyada büyük fincan görmek üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine delalettir.

Rüyada bir fincan kahve görmek hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine işaret eder.

Rüyada türk kahve fincanı görmek sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, âlim kimselerden feyz alacağına alamet etmektedir.

Rüyada çay fincanı görmek projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine alamet etmektedir.

Rüyada cam fincan görmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada renkli fincan görmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments