Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden çikolata almak

Rüyada birinden çikolata almak

Rüyada birinden çikolata almak işlerinin düzene gireceğine, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına rivayet eder.

Rüyada birinden çikolata almak gördüyseniz:

  • Duygularınızın aşırı tepkiler vermenize neden olmasına veya kaldırabileceğinizden fazlasını üstlenmesine izin vermeyin.

Rüyada çikolatalı gofret yemek çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada ısırılmış çikolata görmek dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada şeker çikolata görmek kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada çikolata çiçek görmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin elinden çikolata almak borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sıcak çikolata yapmak kazancın artmasına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine yorulur.

Rüyada çikolatalı gofret görmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada fıstıklı çikolata görmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments