Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fıstıklı çikolata görmek

Rüyada fıstıklı çikolata görmek

Rüyada fıstıklı çikolata görmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, istihdam edeceğine, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına tabir olunur.

Rüyada fıstıklı çikolata gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan anılar hayatınızın anlamını arttırabilir.

Rüyada fıstıklı çikolata görmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına alamet eder.

Rüyada antep fıstıklı çikolata görmek yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada fıstıklı çikolata almak durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada antep fıstıklı çikolata yemek pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine alamet eder.

Rüyada fıstıklı ekmek görmek onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada kabuklu fıstık görmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına alamet eder.

Rüyada fıstıklı ekmek yemek mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çuvalla fıstık görmek paslı bir çiviye basabileceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, yanlış yatırımlar yapılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments