Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden altın bilezik aldığını görmek

Rüyada birinden altın bilezik aldığını görmek

Rüyada birinden altın bilezik aldığını görmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, kişinin her türlü zenginliğine, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, üzüleceğine ve ağlayacağına, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinden altın bilezik aldığını gördüyseniz:

  • Karşınızdaki insanlardan anlayış beklememelisiniz.

Rüyada altın bilezik aldığını görmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada birisinden altın bilezik aldığını görmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinden altın bilezik aldığını görmek yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski altin bilezik takmak hayatında yeni bir döneme başlayacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kolunda altin bilezik takmak prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine alamet eder.

Rüyada altın bilezik altın yüzük görmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, aile içindeki huzurun kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın bilezik ve alyans görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına işaret eder.

Rüyada yeşil altın bilezik görmek zaferlere doymayacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments