Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil altın bilezik görmek

Rüyada yeşil altın bilezik görmek

Rüyada yeşil altın bilezik görmek dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, acı veren durumların vuku bulacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil altın bilezik gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size olan sevgi veya ilgilerini göstermelerini bekleyebilirsiniz.

Rüyada yeşil altın bilezik görmek kazancın artmasına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına delalet eder.

Rüyada yeşil taşlı bilezik görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, mutluluğunun her geçen gün artacağına, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil bilezik görmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına işarettir.

Rüyada yeşil taşlı bilezik takmak tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine inanılır.

Rüyada altın bilezik kaybetmek onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın bileziğin kırılmasını görmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın bilezik ve kolye takmak İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada gümüş ve altın bilezik görmek eğitim konusunda bir adım atılacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments