Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden alacağını istemek

Rüyada birinden alacağını istemek

Rüyada birinden alacağını istemek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, farklı iş ortaklıklarına gireceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinden alacağını istemek gördüyseniz:

  • Belli bir konuya yaklaşımınız çevrenizdeki kişilerden kabul görmeyebilir.

Rüyada birinden alacağını istemek rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada alacağını istemek eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada alacak istemek çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada birinin ev alacağını görmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine inanılır.

Rüyada alacağını tahsil edememek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına rivayet eder.

Rüyada hediye alacağını duymak iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada elbise alacağını görmek zamanla daha çok para elde edeceğine, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzük alacağını görmek ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Emin

Bana borcu olan bir kadının üstüne gidip bağırdım kavga rttik ve edki bir arkadaşımı yüzü soğuktan yanmış uzaklaştık onla sigara içtik