Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi ablasını görmek

Rüyada kendi ablasını görmek

Rüyada kendi ablasını görmek rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, sevdiği kişileri de yanına alacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına inanılır.

Rüyada kendi ablasını gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin sizin için neler yapabileceğini tam olarak anladığınızdan emin olmalısınız.

Rüyada abla anne görmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada ablanın kaçırıldığını görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ablanı hamile görmek sermaye kaybedeceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, uykusuz geceler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli ablayı gelinlikle görmek şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, kazancının sürekli artacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine delalettir.

Rüyada ablanın öldüğünü duymak şansının ve bahtının açık olacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada ablasının öğretmen olduğunu görmek ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada ablanı evlenirken görmek hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş ablanı görmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments