Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birilerinin öpüştüğünü görmek

Rüyada birilerinin öpüştüğünü görmek

Rüyada birilerinin öpüştüğünü görmek onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, paraya ve mala kavuşacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birilerinin öpüştüğünü gördüyseniz:

  • Çevrenizden bazı kişilerle ilişkilerinizde problemler yaşanabilir, bazı ilişkiler sonlanabilir ya da ilişkide değişim yaşanabilir.

Rüyada evli birilerini görmek belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birilerini yatakta görmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada birilerinden yardım istemek para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet eder.

Rüyada birilerini yaralamak yalan söylemeye, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birileriyle tanışmak evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına inanılır.

Rüyada birilerine el sallamak mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine inanılır.

Rüyada birilerinin evlendiğini görmek para sıkıntısından kurtulacağına, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına işaret eder.

Rüyada birileri tarafından istenmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments