Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birilerinin hayatını kurtarmak

Rüyada birilerinin hayatını kurtarmak

Rüyada birilerinin hayatını kurtarmak parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine tabir olunur.

Rüyada birilerinin hayatını kurtarmak gördüyseniz:

  • Hangi konuda olursa olsun alacağınız tekliflere kanmayın.

Rüyada birilerinin hayatını kurtarmak çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada bir bebeğin hayatını kurtarmak ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, hayatının düzene gireceğine yorulur.

Rüyada hayat kurtardığını görmek karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına tabir olunur.

Rüyada bir kişinin hayatını kurtarmak rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine tabir olunur.

Rüyada denizde hayat kurtarmak alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına delalettir.

Rüyada hayat kurtarmak harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada çocuğun hayatını kurtarmak şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hayat kadını kurtarmak ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments