Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayat kurtardığını görmek

Rüyada hayat kurtardığını görmek

Rüyada hayat kurtardığını görmek gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, yüksek diploma alacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hayat kurtardığını gördüyseniz:

  • Son dakika değişikliklerinin planlarınızı bozmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada çocuğun hayatını kurtarmak şaşkın olacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpeğin hayatını kurtarmak tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada hayat kurtarmak toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine delalet eder.

Rüyada bir kişinin hayatını kurtarmak olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kedinin hayatını kurtarmak yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada hayat kadını kurtarmak parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada birilerinin hayatını kurtarmak araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına inanılır.

Rüyada hayat kurtardığını görmek bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, kötü yönde hareket edeceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments