Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir bebeğin hayatını kurtarmak

Rüyada bir bebeğin hayatını kurtarmak

Rüyada bir bebeğin hayatını kurtarmak mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, zor ve stresli günler geçireceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada bir bebeğin hayatını kurtarmak gördüyseniz:

  • Baskılar huzurunuzu kaçırsa da, ödün vermeyecek gibisiniz.

Rüyada bir bebeğin hayatını kurtarmak hoş muhabbette olacağına, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına delalettir.

Rüyada bebeğin hayatını kurtarmak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebek hayatı kurtarmak elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine alamet eder.

Rüyada kedinin hayatını kurtarmak hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpeğin hayatını kurtarmak mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, korkularının yok olacağına yorulur.

Rüyada denizde hayat kurtarmak kısmetinin ve bahtının kapanacağına, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada bir insanın hayatını kurtarmak her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, kötü günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğinin hayatını kurtarmak fakir fukaraya yardım edeceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments