Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeği toprağa gömmek

Rüyada bebeği toprağa gömmek

Rüyada bebeği toprağa gömmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, iyi şartlara kavuşacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeği toprağa gömmek gördüyseniz:

  • Eski sorunları veya tecrübelerinizi hatırlamanız ani tepkileri veya rahatsız edeci davranışları olan bir kişiyle nasıl başa çıkabileceğinizi bulmanızı sağlayabilir.

Rüyada toprağa bebek gömmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeği toprağa gömmek yeniden bir araya geleceğine, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına işaret eder.

Rüyada dişi toprağa gömmek sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuranı toprağa gömmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına işaret eder.

Rüyada toprağa kitap gömmek aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, kazancın ikiye katlanacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına delalettir.

Rüyada canlı insanı toprağa gömmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada toprağa yumurta gömmek günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada toprağa kağıt gömmek aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, fakirlik yaşayacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments