Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biri tarafından kaçmak

Rüyada biri tarafından kaçmak

Rüyada biri tarafından kaçmak çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, çok mutsuz olacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, yokluk içine düşeceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada biri tarafından kaçmak gördüyseniz:

  • Problemler yaşayabilirsiniz.

Rüyada biri tarafından kaçmak takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, kavgaların büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evden kaçmak sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, her zaman şükür içinde olacağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada karakoldan kaçmak borçların kısa sürede kapanacağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada altın çalıp kaçmak hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada düşmanlarından kaçmak pişmanlığa, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına işarettir.

Rüyada şeytandan kaçmak kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir erkekten kaçmak sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evliyken başkasına kaçmak gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments