Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biri tarafından izlenmek

Rüyada biri tarafından izlenmek

Rüyada biri tarafından izlenmek nasiplerini alacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada biri tarafından izlenmek gördüyseniz:

  • Sakin bir tutum içinde olmaya özen göstermelisiniz.

Rüyada başkası tarafından izlenmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, moral olarak çok iyi hissedeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada biri tarafından izlendiğini görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, büyük bir işe kavuşacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına işaret eder.

Rüyada birisi tarafından izlenmek üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada biri tarafından izlenmek hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine işaret eder.

Rüyada erkek tarafından izlenmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine yorulur.

Rüyada yüzünde iz görmek onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına delalet eder.

Rüyada yılan izi görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına işarettir.

Rüyada karda ayak izleri görmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, bolluk ve bereket elde edeceğine, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments