Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biri tarafından bıçakla kovalanmak

Rüyada biri tarafından bıçakla kovalanmak

Rüyada biri tarafından bıçakla kovalanmak yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, kısmetlerinin ve şansının artacağına, günah ve suç işleyeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, sabırla hayatına devam edeceğine, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada biri tarafından bıçakla kovalanmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin akıldan uzak hareketleri nedeniyle olayların dışında kalırsanız, belli düzenlemeleri onarmaya çalışabilirsiniz.

Rüyada bıçaklı biri tarafından kovalanmak kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, çok mutlu ve huzurlu olacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına delalettir.

Rüyada biri tarafından bıçakla kovalanmak bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, istenmeyen olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada bıçakla kovalandığını görmek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada bıçakla kovalanmak pişmanlığa, daha rahat bir hayatı olacağına, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sığır tarafından kovalanmak isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına delalettir.

Rüyada ayı tarafından kovalandığını görmek arzularınızın gerçekleşeceğine, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine işaret eder.

Rüyada köpekler tarafından kovalandığını görmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, yeni bir makama sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada fil tarafından kovalanmak anne babaya müjde verileceğine, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments