Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birçok bozuk para görmek

Rüyada birçok bozuk para görmek

Rüyada birçok bozuk para görmek sağlığına kavuşacağına, yüksek makamlara geleceğine, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, emeklerinin karşılığını alacağına işarettir.

Rüyada birçok bozuk para gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar veya kime güvenip kime güvenemeyeceğiniz konusu sabır istiyor.

Rüyada birçok bozuk para görmek kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Rüyada birçok kağıt para görmek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bozuk para saydığını görmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, bol nimete kavuşacağına, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada kırık bozuk para görmek daha güzelleşeceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına işaret eder.

Rüyada bozuk para almak asla gururundan ödün vermeyeceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Rüyada çok fazla bozuk para görmek maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına delalettir.

Rüyada bozuk para tutmak huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada bozuk eski para görmek mal mülk kazanacağına, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments