Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akrabanın hasta olduğunu görmek

Rüyada akrabanın hasta olduğunu görmek

Rüyada akrabanın hasta olduğunu görmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, kendisi için isabetli adımlar atacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada akrabanın hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Beklemenin size hiçbir yararı olmayacak.

Rüyada hasta akraba görmek çok büyük başarılar kazanacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, elinize toplu miktarda para geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada akrabayı hasta görmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine delalettir.

Rüyada akrabanı hasta görmek maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına inanılır.

Rüyada hasta bir akraba görmek bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada yakın akrabanın hasta olduğunu görmek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine delalet eder.

Rüyada akrabanın hasta olduğunu görmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine delalettir.

Rüyada akraba hasta görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, rızkının sonsuz olacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir akrabanın hasta olduğunu görmek çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments