Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir akrabanın hasta olduğunu görmek

Rüyada bir akrabanın hasta olduğunu görmek

Rüyada bir akrabanın hasta olduğunu görmek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına tabir olunur.

Rüyada bir akrabanın hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Belli bir öneri, teklif veya davet kulağınıza hoş gelmiyorsa ya da başka beklentileriniz varsa onay vermek zorunda değilsiniz.

Rüyada hasta akraba görmek kırılan bir kalbin tamir edileceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına işaret eder.

Rüyada yakın akrabanın hasta olduğunu görmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kesesinin her daim dolu kalacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada akrabalarının hasta olduğunu görmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına delalet eder.

Rüyada akrabanın hasta olduğunu görmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına delalet eder.

Rüyada bir akrabanın hasta olduğunu görmek bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada akrabayı hasta görmek bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada hasta bir akraba görmek elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına inanılır.

Rüyada akrabanın hastalandığını görmek işinde istediği başarıyı elde edeceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments