Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birbirine bakmak

Rüyada birbirine bakmak

Rüyada birbirine bakmak birlikteliğe başlayacağına, rahatlığa erileceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birbirine bakmak gördüyseniz:

  • Evinizi değiştirebilirsiniz veya bazı ilişkileriniz sizi şaşırtabilir.

Rüyada birbirine bakmak rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, huzurunun yerinde olacağına, ardından sevinçli bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada birbirine sarılarak uyumak sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, kendi işine kavuşacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada birbirine ateş etmek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada birbirini bıçaklamak yaşadığı muhitin yenileneceğine, yeniden sulh ortamının sağlanacağına, hayatının yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada iki kişinin birbirini öldürdüğünü görmek mutlu bir beraberlik yaşayacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına işarettir.

Rüyada birbirini ıslatmak kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına yorulur.

Rüyada birbirini kovalamak iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki yılanın birbirini yediğini görmek kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments