Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akrabanın gelinlik giydiğini görmek

Rüyada akrabanın gelinlik giydiğini görmek

Rüyada akrabanın gelinlik giydiğini görmek herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada akrabanın gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • İkili ilişkiler, iş birlikleri veya ortaklıklar olumlu şeyler vaat ediyor olabilir.

Rüyada akrabasının gelinlik giydiğini görmek sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada akrabanın gelinlik giydiğini görmek kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına tabir olunur.

Rüyada akrabanı gelinlikle görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, birçok ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlikli akraba görmek hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine inanılır.

Rüyada akrabayı gelinlikle görmek uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, hüsrana uğratacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına inanılır.

Rüyada akrabasını gelinlikle görmek sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, nimetin çoğalacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine rivayet eder.

Rüyada hamile olup gelinlik giymek büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mor gelinlik giydiğini görmek elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, İslami olarak günahlarının artacağına, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments