Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yere kayıt olmak

Rüyada bir yere kayıt olmak

Rüyada bir yere kayıt olmak hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir yere kayıt olmak gördüyseniz:

  • Olaylar daha az korkutucu olmaya başlıyor.

Rüyada bir yere kayıt olmak spor yapmaya başlanılacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada kayıt görmek başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, huzur ve şifa bulacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına işarettir.

Rüyada okula kayıt olmak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada üniversiteye kayıt olmak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ses kayıt cihazı görmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, ilerleyemeyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kayıt olmak aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine rivayet eder.

Rüyada kayıt cihazı görmek yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına rivayet eder.

Rüyada üniversiteye kayıt yaptırmak önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments