Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayıt olmak

Rüyada kayıt olmak

Rüyada kayıt olmak işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, zahmete ve meşakkate düşeceğine, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına tabir olunur.

Rüyada kayıt olmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sizi anlaması zaman alabilir veya hiçbir şekilde odaklanamayabilirler.

Rüyada ses kayıt cihazı görmek kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada kayıt cihazı görmek sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yere kayıt olmak dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, kazancını çoğaltacağına, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına delalet eder.

Rüyada okula kayıt yaptırmak eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada okula kayıt olmak alım gücünün zayıflamayacağına, nefsini terbiye etmeyi başaracağına, çektiği sıkıntıların daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada hacca kayıt olmak sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada üniversiteye kayıt yaptırmak elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kayıt olmak yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments